Nopți fierbinți cu Natalia, la penitenciar

Vă spun sincer, eu am văzut totul. În noaptea aia când Natalia a rămas în penitenciar pentru prima dată, eu eram de gardă în camera de supraveghere, în care, pe un ecran uriaș, se derulau imagini din închisoare, pentru că în penitenciarul nostru camere de filmat sunt instalate peste tot. Peste tot. Inclusiv în camera în care deținuții rămân peste noapte cu soțiile, iubitele sau amantele lor, atunci când acestea îi vizitează sau, mai bine zis, când li se permite să-i viziteze. Noi, gardienii, trebuie să știm în orice moment ce fac deținuții ca să intervenim prompt, dacă e cazul. Camera de filmat era pornită și eu mă holbam în ecran la cum Vasea, un coleg de-al meu, o conduse pe faimoasa jurnalistă în camera unde o aștepta singur Veaceaslav Platon. Eu o cunoșteam. O știam încă de pe vremea când îi acorda interviuri la Europa Liberă lui Vasile Botnaru după ce FSB-ul o gonise din Rusia. Îmi plăcea cum tăia ea în carne vie la Fabrica. Cum le spunea tuturor verde în față cum stau lucrurile. De asta, acum mă uitam cu respirația tăiată cum înainta ea spre camera, în care Veaceaslav Platon o aștepta tropăind din picioare.

În fiecare noapte în odaia aia intra un alt deținut cu soția, iubita sau amanta sa.

Lor nu li se permitea să stingă lumina și eu vedeam totul. De, pentru că asta și era misiunea mea: să mă holbez în ecran la ce fac deținuții, inclusiv în camera aia în care aceștia rămâneau cu femeile lor. Eu sunt divorțat. Soția m-a părăsit pen- tru Vlad, cel mai bun prieten al meu, până să câștige la loto, și eu nu mai am decât legături ocazionale. Când și când și unde și unde. Ultima oară m-am întins cu vânzătoarea de la buticul de fructe și legume în urmă cu o lună.

Natalia păși pragul și Vasea se întoarse înapoi dezamăgit și trist. Femeia închise ușa și banditul înainta spre ea în genunchi, cu mâinile la spate. Femeia îl implora să se ridice în picioare și el nu voia și atunci căzu și ea în genunchi. Se târau în genunchi unul spre altul. Când s-au întâlnit, el își desfăcu mâinile de la spate și-i înmână un buchet de trandafiri roșii ca sângele.

S-au ridicat în picioare. Banditul coborî de pe masă o vază, unde puse trandafirii. O luă în brațe și o duse spre pat. Care era acoperit cu petale roșii de trandafir ca cu o plapumă. Nici nu știam că un bandit ca Platon putea fi atât de sensibilos.

Apăru pe hol Colea ducând pe o tavă o sticlă de șampanie și un tort. Deschise ușa. Platon se rupse din îmbrățișările fo- coasei brunete și preluă tava. Colea plecă, salutând. Banditul umplu două pahare. Frumoasa brunetă stătea lungită în pat și Platon îi întinse un pahar. Au golit sticla dintr-o răsuflare. După care banditul se îndepărtă. Jurnalista stătea în pat ca felia de tort în farfurioara cu care venea spre ea. Jurnalista care lupta seară de seară cu corupții îl privea languroasă când el începu s-o hrănească cu lingurița. Îmi dădură lacrimile. Aveam ce învăța de la mafiotul acesta. Dacă aș fi hrănit-o și eu pe nevas- tă-mea cu lingurița, poate, nu m-ar fi lă- sat niciodată pentru Vlad, chiar și dacă nu aveam banii lui.

Când banditul o dezbrăcă și începură să facă dragoste, mie mi se sculă. Mă reținui cu greu, dar mă reținui, pentru că știam că erau camere de filmat și în camera de supraveghere. Doar seara când m-am întors acasă toate imaginile alea cu Natalia goală pușcă într-un pat de trandafiri îmi răbufniră în minte și eu simții că explodez. Mă bucuram doar de un singur lucru că nu aveam și acasă camere de filmat.

De atunci așteptam cu nerăbdare să treacă luna și să se întoarcă Natalia. Am regretat foarte mult când l-au eliberat pe înfricoșătorul bandit și știți de ce. Pentru că asta însemna că nu o s-o mai văd niciodată pe Natalia goală pușcă. Niciodată. Or, asta a fost tot ce mi s-a întâmplat mie mai frumos după ce m-a părăsit nevastă-mea.

Distribuie acest articol:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Articole recomandate

Noutăți
Jazgul Orozov

Blestemat să fie

Blestemat să fie Cel care vreodată și-a aruncat dosul palmei peste capul unui copil Blestemat să fie tata xxxStrada principală care se intersecta cu strada

Noutăți
Alexandru Popescu

Halldór Laxness și dialogul abracadabrant

Islanda are multe trăsături care te cuceresc și te motivează să o vizitezi. Este o țară fabuloasă, începând de la climă și relief, până la

Noutăți
Augustina Visan

Ei s-au mutat la casă nouă

Ei s-au mutat la casă nouă Și eu la fel Ei se sărută sălbatic în pat Eu rod un prezervativ, înghit lacom și îmi fac

Noutăți
Anda Vahnovan

Diaspora noastră din Londra

Sârme după atâția ani mă bântuie încă rufele înșirate pe sârmele din fața căminelor cu cinci etaje, stâlpi de metal, firele contorsionate la capete, expunere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *